Energiecoaches gezocht

Delen op facebook
Facebook
Delen op twitter
Twitter

Energiecoaches gezocht! Gemeente Alphen aan den Rijn werkt met de lokale energiecoöperatie Energiek Alphen aan den Rijn aan een samenwerking om inwoners van onze gemeente te helpen bij het verduurzamen en energiezuinig maken van hun woning. De gemeente werkt aan een brede informatiecampagne over energiebesparing en Energiek Alphen aan den Rijn gaat energiecoaches opleiden. Deze coaches gaan woningeigenaren op weg helpen bij verduurzaming en ondersteunen bij het treffen van energiebesparende maatregelen in huis, zoals isolatiemaatregelen.

Vindt u het leuk om mensen in uw buurt of gemeente te helpen bij het verduurzamen van hun woning? Word dan energiecoach! Als energiecoach helpt u woningeigenaren ontdekken welke maatregelen passen bij hun woning. Hierbij gebruikt u o.a. het online Hoomdossier en werkt u samen met het energieloket van de gemeente. Als eenmaal duidelijk is welke maatregelen het meest lonen, ondersteunt u de woningeigenaar bij het laten uitvoeren van de maatregelen. Denk daarbij aan hulp bij het vergelijken van offertes en het aanvragen van subsidies.

Interesse?

Meldt u dan aan bij Energiek Alphen via info@energiekalphenaandenrijn.nl. Energiek Alphen zorgt voor de energiecoachtraining die plaatsvindt in januari. Wilt u eerst meer informatie over de opleiding? Kom dan naar de informatiebijeenkomst van Energiek Alphen in het gemeentehuis op 11 december aanstaande om 20.00 uur of – indien dit niet mogelijk is – neem contact op via genoemd emailadres.